duminică, 10 octombrie 2010

Încăierare cu săbii, furci şi pistoale între ţigani, la Timişoara-din nou,aceiasi TIGANI!!!!!

Patru persoane au fost rănite uşor, astăzi, la Timişoara, după ce două grupuri de ţigani s-au încăierat în plin centrul oraşului cu săbii, furci şi pistoale. Bătălia a început în momentul în care trei maşini, cu numere provizorii de Germania, s-au oprit în dreptul unui imobil situat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, iar din ele au coborît mai mulţi bărbaţi şi femei, cu cuţite şi furci în mîini.

Ei au încercat să intre cu forţa în curtea unui imobil în care se afla un alt grup de ţigani, înarmaţi şi ei cu topoare, bîte şi săbii. Altercaţia, în timpul căreia s-au tras şi două focuri de pistol, s-a desfăşurat apoi pe stradă, printre maşinile participante la traficul rutier şi pietonii din zonă care fugeau care încotro. Motivul disputei pare să fi fost o reglare de conturi între cele două grupări rivale care fac parte dintre cei cunoscuţi sub numele de „ţiganii de mătase", datorită sumelor mari de bani cu care aceştia au cumpărat zeci de clădiri de patrimoniu din Timişoara. Bătălia în care au fost rănite două persoane din rîndul atacatorilor şi alte două din cealaltă tabără a durat cîteva minute, după care cei ce au dat asaltul s-au urcat în maşini şi au dispărut în mai multe direcţii, cu puţin timp înainte de a sosi poliţiştii, jandarmii şi salvările. Agenţii au blocat pentru o perioadă traficul din zonă şi au încercat să-i liniştească pe ţiganii furioşi, care nici la apariţia oamenilor legii nu au vrut să lase cuţitele din mână. Unul dintre răniţi a fost tratat de personalul de pe ambulanţă chiar la locul bătăliei. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă acum să stabilească vinovaţii.

Un comentariu:

  1. E foarte pacat ca exista in primul rand un astfel de blog care promoveaza discriminarea pana la urma a unei alte fiinte umane, la fel ca fiecare dintre noi.
    Faptul ca cineva s-a nascut intr-o alta etnie, diferita de a noastra (indiferent care ar fi aceasta), nu justifica un asemenea comportament discriminator si de-a dreptul abuziv.
    Iar din pacate, media nu face altceva decat sa promoveze aceleasi exemple negative care sunt promovate si aici.
    Cred ca daca inainte de toate ar trebui sa ne analizam pe noi insine si sa identificam ce facem noi gresit de s-a ajuns aici, la un popor plin de manie si resentimente. Foarte trist!

    RăspundețiȘtergere