joi, 7 octombrie 2010

Presupusul agresor al tânărului înjunghiat mortal lângă un liceu din Craiova a fost prins-Punem pariu ca este tigan?

Informaţia privind prinderea tânărului care l-a înjunghiat mortal un adolescent de 17 ani şi a rănit un altul a fost confirmată şi de prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, însă niciuna dintre surse nu a putut da detalii despre locul şi modalitatea în care a fost prins tânărul.

Potrivit prefectului de Dolj, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, este aşteptat să ajungă, joi după-amaiză, la Craiova, pentru a supraveghea ancheta declanşată în cazul agresiunii de la Liceul "Tudor Arghezi", în urma căreia un elev şi-a pierdut viaţa, iar altul a ajuns la spital.

"Am fost anunţat că domnul ministru va veni şi noi îl aşteptăm. Nu mi-a spus motivul pentru care vine, dar este ministru şi ştie el mai bine ce are de făcut. Presupun că este vorba de ancheta demarată în acest caz, care este unul destul de grav şi de luat în seamă", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX prefectul de Dolj, Eugen Georgescu.

Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pentru prinderea tânărului au fost instituite filtre în tot judeţul şi la ieşirile din municipiul Craiova.

Aceeaşi sursă a adăugat că tânărul care l-ar fi înjunghiat mortal pe adolescent are 19 ani şi a fost elev al Liceului "Tudor Arghezi", din Craiova, fiind exmatriculat din motive de indisciplină.

2 comentarii:

  1. il cunosc, din pacate.
    nu e. e blond :| - ironic.

    p.s.: chiar nu e tigan, doar .. prost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atacatorul este un tszigan dintre miile care au umplut Bania & de care ne-am saturat pana peste cap.Nu putem sa mergem pe strazi fara frica lor,nu putem calatori linistiti in autobuze din cauza lor,nu putem trai in pace & liniste din cauza lor,nu putem sa studiem fara stres daca e un tszigan in clasa pentru ca terorizeaza pe toata lumea de la elevi pana la profesori, santajaza pe toata lumea, ameninta pe toata lumea si in final injunghie pe cine apuca!Suntem haituiti in propria tara de un popor navalitor. Mi-e frica sa mai plec din casa. Am fost la un pas de a fi rapita de tszigani care au oprit masina si au incercat sa ma traga inauntru dar spre norocul meu au venit alte masini din spate si au inceput sa-i clacsoneze si am scapat, altfel acum cine stie unde as fi fost vanduta si traficata. Asa i s-a intamplat unei colege a mea de clasa si s-a intors dupa un an transformata in prostituata si bolnava psihic din cauza traumelor prin care a trecut. Ei - tsziganii - traiesc in tara asta dar ne considera carne de prada si procedeaza ca turcii otomani care navaleau sa praduiasca, pe cand tsziganii nostri traiesc in mijlocul nostru si iau ajutor social sa aiba bani de pus benzina in mercedes si fac doar un pas din cartierele de vile tsziganesti pana unde se gasete prada - noi, ghiaurii, gagiii. Chiar suntem cu totii caccati pe noi de frica, pana si barbatii? Toata lumea? Nu ne ajunge ca ne-am pricopsit cu numele de Romani care e aproape la fel cu limba lor - Rromani si toata Europa crede ca cetateanul Romaniei = Rom. ?!
    Ne organizam sau pierim? Daca nu ne facem dreptate singuri cei care ne conduc nu vor face dreptate pentru ca ne-au vandut pe cateva voturi aduse de etnie.

    RăspundețiȘtergere